Massage giver dig øget glæde

Massage har en dæmpende effekt på følelser som angst og bekymring.

Den svenske professor i fysiologi Kerstin Uvnäs Moberg udtaler i sin bog: ”Afspænding, ro og berøring” at massage og berøring stimulerer kroppen til at frigive oxytocin. En videnskabelig undersøgelse underbygger dette, idet undersøgelsen viser at blodets indhold af oxytocin stiger med gennemsnitlig 27% når man får massage i bare 15 min. Massage har desuden den gavnlige effekt at stresshormoner som fx ACHT, der påvirker produktionen af kortisol, reduceres med 24%.

Therapina Robo massagestol giver dig en dybdegående og effektiv massage og på bare 10 min. opnår du en god fysisk og mental pause i din hverdag.

Book en uforpligtende fremvisning med afprøvning. Vores showroom bil kommer til dig. Skriv til martin@swi.dk

Læs artikel: https://www.sonderborgnyt.dk/sundhedstip-massage-kan-oege-din-glaede/