Tilpas arbejdspladsen med en massagestol

Magasinet Arbejdsmiljø skriver om nyt studie om hovedpine lidelser. Forskere håber at arbejdspladser bliver tilpasset bedre, så ansatte kan klare sig gennem en arbejdsdag.

Studiet viser, at erhvervsaktive med hovedpinelidelser oplever det særligt vanskeligt at udføre fysisk krævende arbejdsopgaver, at huske ting, der er vigtige for arbejdet, og at træffe hurtige beslutninger. Dermed nedsætter det arbejdsevnen for en stor gruppe mennesker.

Kirsten Nabe-Nielsen fra Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet er leder af forskningsprojektet oplyser, at opmærksomheden ikke stemmer helt overens med hyppigheden af hovedpinelidelser. De rammer mange mennesker i den erhvervsaktive alder, og de påvirker deres velbefindende og evne til at passe deres arbejde. Men det bliver ikke rigtigt set som et samfundsproblem, siger hun.

Hun mener derfor, det er vigtigt, at der bliver talt mere åbent om det. Både for at skabe øget forståelse for problematikken, og for at man for eksempel på arbejdspladsen kan blive bedre til at tilpasse opgaverne, når ansatte møder på arbejde med hovedpine.

Én af anbefalingerne fra forskerne er, at man skal tænke håndtering af andre smertelidelser (for eksempel nakke- og skuldersmerter) og mentalt helbred ind for at forbedre den samlede helbredsbetingede livskvalitet blandt mennesker med hovedpinelidelser.

Med en high end massagestol fra Scandinavian Wellness Import sikre du adgang til kvalitets massage behandling for dine medarbejdere i mange år. Når en massagestol er til rådighed gennem hele arbejdsdagen, er sandsynligheden større for at medarbejderne benytter den og min. får en ugentlig behandling. Med en ugentlige massagebehandling mindskes lidelser som skulder nakkesmerter.

Få en uforpligtende fremvisning af vores high end massagestol. Vores showroom kommer til arbejdspladsen, så I kan afprøve og få stillet de vigtige spørgsmål.

Skriv til os nu på: info@swi.dk

Læs artiklen fra Arbejdsmagasinet her: https://arbejdsmiljoe.dk/aktuelt/tilbagevendende-hovedpine-kan-nedsaette-arbejdsevnen