Markedets bedstemassagestol

Med en kvalitetsmassagestol vil du få luksus massagebehandling på niveau med menneskehænder. 

Hvorfor tilbyder vi kun massagestolen Therapina Robo?

Når du sætter dig i massagestolen Therapina Robo, kan du med det samme fornemme kvaliteten i den kompakte stol, som er spækket med den seneste innovative teknologi. Du mærker og føler den lækre kvalitet helt ned til syningerne i læderet. Du får alt det bedste samlet i en massagestol. 

Kvalitet

Massagestolen Therapina Robo er på niveau med menneskehænder, og udfører luksus massagebehandling med stor præcision på hele kroppen. Massagestolens ergonomiske udformning giver dig optimal komfort, som er med til at give dig en unik oplevelse under din massagebehandling. 

Æltningsmassage og innovativ fingerleds teknologi sørger for, at du tænker ”menneske” og ikke ”maskine”. Massagestolen mestrer og gengiver subtile bevægelser, på samme måde som en professionel massør.

Stolen har et enestående design, og med dens kunstige intelligens og maskinlæring kan du enten vælge et af de 24 forprogrammerede massageprogrammer, eller selv vælge specifikke områder du ønsker at få masseret. Du justerer nemt intensitet og tid. 

Du modtager den perfekte massagebehandling en massagestol kan tilbyde med sidste nye viden indenfor massage, forebyggelse samt sundhedsfremmende behandling.

Massagestolens kraftige motorer er kvalitetstestet til at holde i minimum 8-10 år. Du sikres en pålidelig og driftssikker massagestol med det bedste Japan kan producere. Her bekræftes du i, at investeringen er alle pengene værd. Pris og kvalitet følges ad.

Automatisk intelligens registrerer muskelstivhed, musklernes form og størrelse. Med præcision scannes ryggen af det mest avancerede scanningssystem. Teknologien tilføjer en helt ny dimension til den personlige massage. Du modtager en ultimativ verdensklasse massagebehandling, hvor kroppen styrkes i dens naturlige evne til at forløse stress.

Massagestolen lærer brugerne at kende gennem den kunstige intelligens. Hver gang massagestolen benyttes husker stolen hvordan brugeren ønsker sine indstillinger, intensitet, hastighed, programmer osv. Behandlingerne optimeres for hver gang. Intensitet og massagetid kan også nemt indstilles manuelt.

Massagestolen gengiver menneskelige hænders bevægelser, og udfører dermed professionel massagebehandling på niveau med en professionel massageudøver.

Oplev kvalitetsmassage i den lækre massagestol:

 • Professionel fysiurgisk massage, shiatsu massage, akupressur, zoneterapi, varmebehandling, tapping og stræk
 • Forebyggelse af stress og stressrelaterede sygdomme
 • Fremmelse af sundhed og velvære
 • Nyeste teknologi indenfor massagebehandling og forebyggelse
 • Mulighed for massage hele døgnet, stolen arbejder effektivt 24/7
 • Mulighed for fuldkommen ro og alenetid
 • Ingen massageolie som pletter tøjet
 • Ingen striber og mærker i ansigtet
 • Vedligeholdelsesfri og nem at betjene

Markedets bedste massagestol giver dig mulighed for at få luksus massage, når det passer dig. 

Med Therapina Robo vil du opleve en massagestol i højeste kvalitet der:

 • Udfører fem finger æltningsmassage på hele kroppen
 • Har 4D massageteknologi
 • Har et automatisk scanningssystem til lokalisering af shiatsu / akupunkter
 • Registrerer størrelse, form og tilstand af dine muskler
 • Har massageprogrammer til ethvert behov
 • Forebygger og lindrer smerter
 • Giver optimal komfort både siddende og liggende
 • Er kvalitetstestet til at holde i 8-10 år
 • Er japansk produceret og har japansk knowhow
 • Er vedligeholdelsesfri

Massage til alle kropsdele

Med massagestolen Therapina Robo vil du opleve en massagebehandling der øger blodgennemstrømningen i muskler og væv hvor ophobede affaldsstoffer udskilles. Herved opnås en mindskelse af stress, afslapning i musklerne og en generel følelse af ro. Immunforsvaret styrkes og dermed opnås en forebyggende effekt på sygdomme. Hurtigere restitution kommer dig til gode i forbindelse med sport.

Er du en af de 7 ud af hver 10. person, som døjer med smerter i skulder-, ryg-, eller nakkeområdet? 

Med massagestolen Therapina Robo modtager du en grundig massage af de mange muskelgrupper der ligger omkring skulderblad, rygsøjle og nakke.

Oplev hvordan teknologien i den nyeste generation af 4D massageruller med præcision stimulerer muskler og manipulerer shiatsu punkterne, som er kortlagt af scanningssystemet, samtidig med varmeterapien er med til at løsne muskelspændingerne.

Bagsiden af balder og lår, samt musklerne omkring bækkenet modtager en grundig æltningsmassage med denne massagestol. Du mærker tydeligt hvordan rullerne og luftcellerne arbejder systematisk og intelligent sammen. Kroppens største muskel, ballemusklen, bliver særligt tilgodeset i denne behandling.

Slip af med ømme fødder gennem en vidunderlig fodzoneterapi massage. Fødderne scannes gennem et 3D sålindlæg i fodskamlen, og rullerne løsner musklerne i fodsålerne, samt stimulerer vigtige shiatsu punkter. 

Dine lægge modtager en dybdegående æltningsmassage individuelt og samtidig af den innovative fingerleds teknologi. Affaldsstofferne hjælpes videre og væk fra hævede lægge og ben. Lægmusklerne efterlades bløde og afslappede.

Afprøv vores massagestol helt gratis

Vi kommer til jer i vores rullende showroom, så I kan se og prøve massagestolen i jeres virksomhed.

Et besøg af vores showroom afklarer de spørgsmål I eventuelt har omkring anskaffelse af en massagestol. Besøget kræver ingen prøveperiode, binding eller installation, og er ganske uforpligtende.