Producent

Siden 1962 har Inada dedikeret sit liv til at designe og bygge terapeutiske massagestole til hjemme- og kontorbrug. 

Producent

Family Inada Co., Ltd.
Siden 1962 har Inada dedikeret sit liv til at designe og bygge terapeutiske massagestole til hjemme- og kontorbrug.

Inada udvikler, designer og producerer deres high end massagestole i Japan. Inada har over 100 fuldtids ingeniører og massageeksperter ansat til at designe og udvikle deres massagestole. Deres produktudviklingsafdeling er ledet af professionelle shiatsu terapeuter.

Inada samarbejder med 7 universiteter og 10 medicinske klinikker, så massagestolene på mest effektive måde får udviklet positive tiltag, der har gavnlig virkning på menneskets sundhed og kroppens naturlige helbredende evne til at forløse stress.

Udvikling og salg af massagestole
Inada mener, at verden kan drage fordel af traditionerne indenfor japansk medicin der lægger vægt på forebyggende sundhedspleje, især vigtigheden af akupressurmassage for at opretholde velvære.

I dag har Inada over 2000 medarbejdere i Japan på hhv. hovedkontoret og deres 9 branches. Inada har brugt et halvt århundrede på at etablere et brand med designkonceptet ”forebyggende medicin” i deres massagestole. Inada mener at det 21. århundrede, er den forebyggende medicins æra.

At udvikle og sælge massagestole i Japan stiller høje krav som massagestolsproducent. Japan er verdens 3. største økonomi med 127 mio. forbrugere, og er man seriøs virksomhed i Japan, så skal hjemmemarkedet godkende produkterne. Udover Japan sælger Inada massagestole til USA, Europa og Sydøstasien.

Verdens bedste massagestolsproducenter

Omkostningerne til at være blandt verdens bedste massagestolsproducenter er høje og skal bl.a. findes i kvalitetssikring, teknisk ekspertise samt research & design (R&D).

Inadas massagestole er højt anset i verden og virksomheden har et kvalitetsstyringssystem der overholder de internationale standarder: ISO 9001, 2000 & ISO 13485-2003.

Japan går forrest i udviklingen inden for ’Internet of Things’ (IoT). Inkorporation af IoT i sundhedsteknologi skal bl.a. bruges til at tackle Japans demografiske problemer med en kraftigt aldrende befolkning og derfor benyttes teknologien også i massagestole. (Kilde: Teknologisk institut, find rapport på atv.dk.)

Man ser også Inadas massageteknologi i togsæderne i Japan, og i 2008 begyndte Toyota at benytte Inadas massagestolsteknologi i deres luksus-minivans.

Inada modtog i 2002 den højeste udmærkelse ”The Japanese National Blue Ribbon Medal” af kejseren, som er én udmærkelse af mange.

Hvad er ISO-krav?
ISO 13485-2003 specificerer krav til et kvalitetsstyringssystem, hvor en organisation skal demonstrere sin evne til at levere medicinsk udstyr og relaterede tjenester, der konsekvent opfylder kundekrav og lovmæssige krav gældende for medicinsk udstyr. (Massagestolen er ikke godkendt til medicinsk brug i Europa.)

ISO 9001, 2000 demonstrerer evnen til, til hver en tid at levere produkter, som opfylder kundernes og gældende regulatoriske krav, og tilsigter at opnå kundetilfredshed ved effektiv anvendelse af systemet, inklusive processer til evig forbedring af systemet og styring af overensstemmelse til kunden og gældende regulatoriske krav.

Afprøv vores massagestol helt gratis

Vi kommer til jer i vores rullende showroom, så I kan se og prøve massagestolen i jeres virksomhed.

Et besøg af vores showroom afklarer de spørgsmål I eventuelt har omkring anskaffelse af en massagestol. Besøget kræver ingen prøveperiode, binding eller installation, og er ganske uforpligtende.